Това, че си световноизвестна личност, имаш главозамайващи приходи и не

...
Това, че си световноизвестна личност, имаш главозамайващи приходи и не
Коментари Харесай

Моята голяма луда холивудска изневяра: детегледачките не са това, което бяха

Това, че си световноизвестна персона, имаш главозамайващи доходи и не слизаш от кориците на списания, не е гаранция, че ще се радваш на правилен и любвеобвилен сътрудник.  Добре знаем, че богатите също плачат. Редовно сълзите са от разрушени сърца. 



Aко би трябвало да приказваме за другата страна на монетата, в случай че си звезда и изневериш, освен че ще си навлечеш гнева на колегата ти, само че и ще предизвикаш световен таблоиден скандал. 
 7-те типа невярност и по какъв начин да ги разпознаете  7-те типа невярност и по какъв начин да ги разпознаете  7-те типа невярност и по какъв начин да ги разпознаете  7-те типа невярност и по какъв начин да ги разпознаете
Днес ще си напомним фрапиращите звездни изневери на някои от най-известните мъже в Холивуд. Общото сред всички тях е, че постоянно в историята е забъркана не коя да е дама, а самата детегледачка на фамилията.



Вижте в нашата изложба кои известни мъже разтърсват спокойствието в Холивуд поради невярност с детегледачките на личните им деца.  

Някои от тези господа даже се ожениха за детегледачките си...
 Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР