Това, че българският съд отказа да изпълни Европейска заповед за

...
Това, че българският съд отказа да изпълни Европейска заповед за
Коментари Харесай

Адвокат след решение на съд в Пловдив: Прецедент!

Това, че българският съд отхвърли да извърши Европейска заповед за арест, е казус! Това сподели пред публицисти адв. Ганчо Гънчев, бранител на Машора, който съдът отхвърли да съобщи на гръцките управляващи предходната седмица, с цел да бъде съден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Нашата прокуратура и съд са способени и това е в действителност казус. Надявам се това да е началото на една ползотворна процедура и сътрудниците да я употребяват “, добави Гънчев. " С това решение на съда се възвърне вярата в българското правораздаване, желая да ги поздравя за вярното мнение “, сподели още юристът.

Той разясни, че клиентът му ще остане до момента в който трае обжалването под домакински арест, а това са 5 дни, след което ще бъде на независимост. Делото в Гърция ще се води от негов прокурист.

" Поисках от съда да се откри дали отчасти действието е осъществено на територията на България, което би дало  основание да откаже ЕЗА. Той е притежател на транспортното средство, с което са били транспортирани бежанците, за което по никакъв метод не се потвърждават събраните по това дело доказателства. Според адвоката липсват каквито и да са доказателства по делото, което ще се води в Гърция против Тодоров, че той е съпричастен към закононарушението.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР