Това беше част от секундата, която промени осем живота завинаги.

...
Това беше част от секундата, която промени осем живота завинаги.
Коментари Харесай

`Останах парализиран, след като случайно стъпих пред ван - но това ми даде цел`

Това беше част от секундата, която промени осем живота вечно. В този миг всички от първия служител на реда на местопроизшествието, до приятеля, с който беше, нейния анестезиолог, водача на микробуса - който не беше отговорен - свидетел, нейните родители и нейните дребни братя се обърнаха с главата надолу.

Катапултирана на 30 метра във въздуха и кацнала с лицето надолу, тя се вкопчи в живота, само че незабавните служби се опасяваха, че ще почине по време на четириминутното пътешестване с кола за спешна помощ до болничното заведение.

Инвалидна количка- вързана и разчитаща на дихателни апарати след претърпяла строшен врат, пострадване на гръбначния мозък, строшен таз и пагубно увреждане на аортата си, тя в този момент е на 36 и е трансформирала персоналната си покруса в действие за положително.

Заедно с най-хубавата си другарка Ребека Блънстоун, Лорън от Харогейт, Северен Йоркшир, сътвори благотворителна организация - Road Safety Talks - която я кара да обикаля страната, изнасяйки вълнуващи беседи пред възпитаници за пътната безоп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР