Тотнъм победи с 1:0 Уулвърхямптън в първи мач от третия

...
Тотнъм победи с 1:0 Уулвърхямптън в първи мач от третия
Коментари Харесай

Тотнъм се справи с Уулвърхемптън и оглави Висшата лига

Тотнъм победи с 1:0 Уулвърхямптън в първи мач от третия кръг на британската Висша. лига. Успехът изкачи " шпорите " най-малко краткотрайно отпред в класирането със седем точки.

На " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " в Лондон единственото попадение падна в 64-тата минута, когато Хари Кейн се разписа с глава след центриране от корнер. За британския национал попадението е 185-о във Висшата лига и с него той изпревари някогашния нападател на Манчестър Сити Серхио Агуеро. До момента англичанинът и аржентинецът разделяха първото място в класацията за най-вече голове в британския шампионат с екип на един тим.
 Джейми Варди подписа нов контракт с Лестър
Джейми Варди подписа нов контракт с Лестър

До 2024 година

През първите 45 минути двата тима не предложиха нищо запаметяващо се, само че при започване на втората част домакините от Тотнъм реализираха сериозен напън. В 52-рата минута удар с глава на Кейн откри напречната греда на вратата на гостите, а при добавката шутът на Хюн-мин Сон с левия крайник бе уловен от вратаря Жозе Са.

Десетина минути по-късно Сон още веднъж се озова на добра позиция, само че ударът му от дребен ъгъл се удари от външната страна на гредата на " вълците ".

В 64-тата минута натискът на " шпорите " се увенча с триумф. Сон центрира от корнер към близката греда към Иван Перишич, който технично продължи зад тила си с глава топката и тя попадна у непокрития Кейн, който от към метър нямаше по какъв начин да сбърка.

До края на дуела Уулвърхямптън хвърли съществени старания в търсене на гол, само че футболистите на Тотнъм съумяха да затворят всички празни пространства в защитата си и не разрешиха да се стигне до равнене.

След провалянето " вълците " остават на 14-о място в класирането с една точка и един маркиран гол в три срещи.
 Деле Али минава в Бешикташ
Деле Али минава в Бешикташ

Все още не е факт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР