Тотнъм отново гледа уверено към топ 4. Тимът на Анте

...
Тотнъм отново гледа уверено към топ 4. Тимът на Анте
Коментари Харесай

Тотнъм изравни Сити, а Ричарлисон - Бейл

Тотнъм още веднъж гледа решително към топ 4. Тимът на Анте Постекоглу удари с 2:0 като посетител закъсващия все по-здраво Нотингам в първи мач от 17 кръг на Висшата лига. По гол на полувреме беше изцяло задоволително на " шпорите ", с цел да се изравнят с Манчестър Сити на 4-ата позиция с по 33 точки. 

Резултатът в Нотингам бе открит в съвършения миг, когато домакините чакаха да се приберат на почивката при нулево тъждество. Деян Кулушевски постави топката на главата на Ричарлисон, чието предвижване в наказателното поле бе чудесно и от чиста позиция не сгреши.

За национала на Бразилия това бе 53-и гол за Тотнъм, с което той се изравни с Гарет Бейл. Двамата разделят и салдото при асистенциите с по 22. 

След почивката " белите " удариха наново, възползвайки се от двойна неточност на вратаря Мат Търнър. Стражът сгреши с изнасянето на топката, предоставяйки я в краката на Кулушевски, а халфът навлезе в наказателното поле и стреля, като ударът мина сред ръцете на Търнър. 

Искра на вярата за " алените " просветна в 68-ото минута, когато Ив Бисума бе изпъден с пряк червен картон, само че след интервенция на ВАР за жестоко влизане в коляното на Райън Йейтс. В самия край Нотингам изпусна да понижи резултата, а с отрицателния резултат напрежението над мениджъра на домакините Стив Купър се усили. Неговият отбор към момента е над зоната на изпадащите със събраните 14 точки, само че няма триумф в последните 5 мача. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР