Тотнъм и Ливърпул направиха зрелищна битка в мач от 18-ия

...
Тотнъм и Ливърпул направиха зрелищна битка в мач от 18-ия
Коментари Харесай

Футболен спектакъл в Лондон - Тотнъм и Ливърпул не се победиха след много пропуски

Тотнъм и Ливърпул направиха зрелищна борба в мач от 18-ия кръг на Висшата лига. Срещата в Лондон приключи 2:2.

С оглед на развоя на мача, " шпорите " мога да съжаляват за пропуснатата победа, защото сътвориха доста обстановки, които завършваха с пропуски.

Домакините поведоха в 13-та минута посредством Хари Кейн, само че мърсисайдци изравниха с гол на Диого Жота (35).

В 70-ата минута Андрю Робърстън направи поврат за 2:1, само че малко по-късно Хьон-Мин Сон изравни след неточност на Алисон.

След днешния дуел, Ливърпул е на 2-то място с 41 точки, на 3 зад водача Ман Сити. Лондончани са 7-ми с 26 пункта.
 Снимка 557855
Източник:

Срещата стартира вихрено. Още във 2-ата минута, Андрю Робъртсън засече центриране от дясно, само че топката мина настрана от дясната греда. В 13-ата минута, Хари Кейн получи отличен пас от Ндомбеле и с диагонален удар от към 10-ина метра порази мрежата на мърсисайдци.
 Снимка 557845
Източник:
 Тотнъм - Ливърпул, онлайн
Тотнъм - Ливърпул, " шпорите " бързо изравниха

Мачът е от 18:30 часа

В рамките на две минути, домакините пропиляха две чисти положения. При първата, Хари Кейн открадна топка, провежда бърза контраофанзива, подаде паралелно към Сон, който от няколко метра стреля около вратата. Минута по-късно, Сон още веднъж беше изведен очи в очи с вратаря, азиатецът опита да преодолее Алисон, само че той открадна топката от краката му. При повторенията се видя, че има засада.
 Снимка 557844
Източник:

В 35-ата минута Робъртсън подаде в празно пространство към Мане, който центрира, Бен Дейвис пресече топката, само че тя стигна до Анди Робъртсън, той овладя и проби до аутлинията, след което центрира меко на първа греда, където Жота с глава засече и означи за 1:1.
 Снимка 557846
Източник:

Второто полувреме също бе много забавно.
 Снимка 557854
Източник:

В 56-ата минута, Тотнъм продължаваше да пропилява пропуски с лека ръка. Сон центрира от корнер, топката се отклони от Мане към Хари Кейн, който се изивиси, само че ударът му мина над вратата.

В 69-ата минута, след безредие в наказателното поле, топката стигна до Арнолд, който центрира прострелно и Андрю Робъртстън на празна врата означи. При обстановката останаха подозрения за игра с ръка на Салах в наказателното поле.

Домакините дадоха отговор незабавно. Сон получи подаване, преодоля излезлия Алисон и на празна врата възвърне равенството.

В 76-ата минута, Робъртсън бе изпъден откакто изрита противник. Решение, взето от Тиърни откакто персонално изгледа обстановката на видео повтаряне.

До края Ливърпул удържа равенството и си потегли с точка от Лондон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР