Тоталитарното време не позволява на футболистите да се правят на

...
Тоталитарното време не позволява на футболистите да се правят на
Коментари Харесай

Ученически любови омагьосват Гунди и Митата, момиче зад щанд...

Тоталитарното време не разрешава на футболистите да се вършат на звезди, а и множеството от тях израстват като скромни и небогати момчета. Женят се за ученическите си любови.

Типичен образец е иконата на " Левски " - Георги Аспарухов. Гунди и Лита Маркова се знаят от деца. Дамата не се интересува от футбол и е сюрпризирана, че симпатичният дългуч е толкоз известен, когато я кани за първи път на мач на „ Герена “.

Поетът на ЦСКА Димитър Якимов има два брака, само че една огромна обич - Таня Димитрова, позната на по-възрастните фенове като водеща „ Телевизионен указател “. Митата се залюбва с Таня, когато тя е едвам в 8. клас. Двамата се разделят след 16 години брак поради склонността на армееца към пиенето, комара, само че и в този момент са отлични другари. Събират се дружно с щерка им на фамилни празници.

Легендарна е историята на Ицо Стоичков, който среща продавачката Мариана в несъществуващия към този момент магазин „ Аско Деница “ в квартал „ Младост “. Ицо получава квартира там и отива да я подреди дружно с кума Наско Узунов. При извършването на покупки се среща с Мариана, момиче от квартала и негова брачна половинка до ден сегашен.

Ученическа обич свързва вечно и легендата Спас Джевизов с Калиопи, съгражданка на именития нападател от Пловдив.

През 80-те години обаче връзката фамозен футболист-известна хубавица към този момент пробива и у нас. Георги Илиев-Майкъла от ЦСКА се дами за фамозната манекенка Бети, една от първите модели у нас наред с Петър Генадиев. Красавицата е бунтарка, а съгласно очевидци е първата у нас, съблякла се обществено по монокини на плажа в Слънчев бряг. Шок за ония времена!

Покойният към този момент капитан на националите Георги Димитров-Джеки пък подвига женитба с известната певица Кристина Димитрова. Кратката им и буйна връзка ги подарява със наследник Мартин.

Любо Пенев пък дава старт на модата с миските. Нападателят, тогава във " Валенсия ", забива Даниела Серданова, Мис ЦСКА. Софиянката, една от най-красивите българки през последните 30 години, роди наследник на звездата, само че последва разлъка.

Гиби Искренов подписва брак със стюардесата Алина, която цяла България познава от календарите на БГА Балкан. Двамата имат щерка Настася (кръстена на Настася Кински). Следва разлъка. Радостта на Народа се събира с ученическата си обич - певицата Камелия Воче. Нова разлъка и Гиби подвига втора женитба с красивата треньорка по гимнастика Кремена Ангелова. Следва втори бракоразвод, а идолът на левскарите изненадващо се озовава в Америка при Алина. Сега Гибона, минал и през " Ботев ", кара такси в Далас и не желае да чуе за България.

Разбира се, връзката гимнастичка-футболна звезда става емблематична около Илиана Раева и Наско Сираков. Години по-късно я повтарят Мария Петрова и Боби Михайлов. Вратарят се влюбва в пловдивчанката, до момента в който рита за " Ботев ". Тогава към този момент е разведен с първата брачна половинка Петя, майката на Николай и Бисера.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР