Торино и Емполи завършиха при резултат 1:1 в мач от

...
Торино и Емполи завършиха при резултат 1:1 в мач от
Коментари Харесай

Торино спаси точката в края срещу Емполи

Торино и Емполи приключиха при резултат 1:1 в мач от 9-ия кръг на италианската серия А. Голът за гостите вкара Матиа Дестро, а за " биковете " се разписа Саша Лукич.

Мачът стартира извънредно вълнуващо, като още в първата минута Ола Айна получи голямо пространство и насочи хубаву подарък от границата на пеналтерията, само че вратарят се прояви брилянтно и избави. В 11-та минута Арналдо Санабриа бе изпъден с пряк червен картон. След преразглеждане с ВАР, основният съдия Франческо Фурно реши, че е сбъркал и цветът на картона бе заменен с жълт. В 21-та минута Никола Влашич насочи рисков удар от ръба на наказателното поле, само че Викарио реагира добре и отрази.

Три минути по-късно още веднъж Влашич имаше късмет да осъществя само че ударът му с глава нацели лявата греда. В 27-та минута Ола Айна подаде на Миранчук, като последният стреля с глава и осъществя за 1:0. Голът бе обсъждан близо 3 минути, само че най-после бе анулиран заради засада. В 44-та минута Торино още веднъж вкараха посредством Санабриа, само че още веднъж попадението не бе зачетено поради състезател в нередовна позиция.

В 49-та минута Матиа Дестро вкара превъзходен гол след акробатично осъществяване и резултатът стана 1:0 в интерес на Емполи. В 54-та минута Дестро още веднъж осъществя, само че голът му бе анулиран заради засада. В 90-та минута Торино съумя да доближи до равенството, откакто Лукич бе на добра позиция и с прекрасен удар съумя да изравни, с цел да направи резултата 1:1.

С тази точка Торино е на 10-тя място с 11 точки, до момента в който Емполи е на 13-та позиция с едвам 8 пункта в сметката си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР