Торбичките с подаръци за номинираните за Оскар“ тази година са

...
Торбичките с подаръци за номинираните за Оскар“ тази година са
Коментари Харесай

Торбичките с подаръци за номинираните за „Оскар“ тази година са на стойност $170 000

Торбичките с дарове за номинираните за „ Оскар “ тази година са на стойност $170 000. Тазгодишните подаръчни торби, които номинирани за премиите „ Оскар “ ще получат, включват първокласни пътувания, лакомства и кубче на Рубик.

За 22-ра година Лаш Фари,

създател на основаната в Лос Анджелис маркетингова компания „ Дистинктив асетс “ (Distinctive Assets), приготвя композиция от блага за определени номинирани за оценките „ Оскар “.

Чантата включва близо 60 продукта на стойност над 170 000 $, като най-скъпият е пътешестване за 50 000 $ до първокласна вила в швейцарските Алпи.
Компаниите заплащат такса за своето място в чантата, само че излагането на известни персони от A-списъка може да бъде скъпо.
„ Те са толкоз известни и имената им имат такава стойност и подобен щемпел и тъкмо това могат да донесат на тези артикули “, сподели Фари.
Други продукти за дарове тази година включват козметични артикули, въодушевени от филми шоколадови бонбони, гурме пуканки, артикули за подкрепяне на съня, както и кубчето на Рубик.

„ Наричаме ги „ Всички печелят “ и действаме без значение от киноакадемията, което значи, че аз вземам решение кой да получи подаръчна торба. А това са единствено най-хубавите номинирани за актьорско майсторство и постановка “, споделя Фари пред Ройтерс. „ Тази година са 25 души “.
Наградите на Академията са в неделя.

 

Източник: Ройтерс / Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР