Торбичките под очите са основен враг на всяка дамаТе подсказват

...
Торбичките под очите са основен враг на всяка дамаТе подсказват
Коментари Харесай

Чайове против торбички под очите

Торбичките под очите са главен зложелател на всяка дама

Те подсказват за съществуването на отмалялост, стрес или тревога, и могат да се окажат извънредно неприятни за външния тип.

Подпухналата кожа, тъмните кръгове и торбичките към този момент имат дейно решение в лицето на компресите от чай. Чаят е натурално средство с потвърдени изгоди в региона на здравето. Освен това, той добива все по-широка известност като разкрасително средство, което спомага за възвръщането на здравия и пресен тип на вашата кожа, написа.

Ето кои са чайовете срещу торбички под очите!

Чаят работи на кожата като мощен антиоксидант. Независимо дали се ползва външно или се употребява, той работи заздравително и отстранява непотребните отрови. Всеки чай може да бъде прибавен под формата на компрес срещу торбички под очите, защото потребното му деяние се дължи на танина.

Този чай има най-голяма успеваемост в битката с подпухналата кожа и умората под очите. Той възстановява свежестта на кожата, действайки като мощен антиоксидант.

Чай от стрелиция

Растението стрелиция има качествата да се пребори с изтощения тип и торбичките под очите. Тази билка ще облекчи отока и ще възвърне свежестта на вашето лице.

Чай от фенел

Чаят от фенел има потвърдено дейно деяние против тъмните кръгове. Освен за облекчение на изтощения външен тип, този чай сполучливо оказва помощ при възпаления като конюнктивит и блефарит.

Как да си извършите компрес от чай срещу тъмните кръгове?

Вземате 2 торбички от, определения от вас, чай, след което ги поставяте в гореща вода. След няколко минути ги извадете и прецедете. Оставете ги да се охладят добре.

Следващата стъпка е да ги поставите под очите, като е целесъобразно да изчакате да подействат за към 10-15 минути. След това изплакнете лицето си с хладка вода, като избягвате търкането на очите.

За да се отървете напълно от изтощения външен тип, то прилагайте тази процедура против торбички няколко пъти седмично. Така доста скоро ще забравите за неприятните тъмни кръгове и подпухналото лице.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР