Топтенисистката ни Хюлия Велиева развълнува аудиторията с изпълнение на живо

...
Топтенисистката ни Хюлия Велиева развълнува аудиторията с изпълнение на живо
Коментари Харесай

Топтенисистка разтуптя сърцата с изпълнение на народна песен

Топтенисистката ни Хюлия Велиева развълнува аудиторията с осъществяване онлайн на националната ария " Всеотдайност ", добила известност от осъществяването на фолкдивата Преслава.

Това се случи на частно празненство във вила с другари, а мотивът беше Гергьовден. Каченото от нея видео събра погледите и развълнува сърцата на почитателите.

Сексапилната шампионка редовно демонстрира забележителни певчески умения и споделя, че обожава да пее и да забавлява хората. Тя е непрекъснато канена гост-звезда на другарски празненства, банкети, рождени дни, сватби и други събития.

Талантливата тенисистка показа още, че за близки другари може да пее и без хонорар. Освен, че обича да пее, тя е и художник, като натъртва на портретите. А в имитациите на хора няма равна. Всички са единомислещи, че е объркала специалността и хората към нея настояват, че е родена за НАТФИЗ, защото имитира разнообразни хора и съумява да докара с изключение на маниерите и придвижванията, даже и гласовете им едно към едно, като съумява да разплаче от смях публиката всякога.
 Хюлия Велиева стана държавна шампионка
Хюлия Велиева стана държавна шампионка

На финала Велиева победи Таня Германлиева с 2:1 сета

" Винаги ме викат другари и ме молят да изимитирам някой, с цел да им повдигна настроението и да стане занимателно. Настава огромен смях, през сълзи...А на мен ми се отдава и това.

Обичам да развличам и развеселявам хората. Някои познати и другари ми се наскърбяват, че ги подражавам, мислят, че се майтапя, като не схващат, че просто имам и този присъщ гений, и доста обичам да го върша. Дори на мен ми става доста смешно и занимателно ", споделя Хюлия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР