Topsport.bgСтойчо Стоев не остана особено доволен от представянето на Лудогорец

...
Topsport.bgСтойчо Стоев не остана особено доволен от представянето на Лудогорец
Коментари Харесай

Стоев: Ще си вземем нужните поуки от тази загуба

Topsport.bg

Стойчо Стоев не остана изключително удовлетворен от представянето на Лудогорец в тазвечерния мач против Ференцварош в първия квалификационен кръг от Шампионската лига. Специалистът има вяра, че " орлите " имат сили да заличат провалянето с 1:2 на реванша в Разград.

" В началото на второто полувреме необяснимо дадохме самодейността на Ференцварош. През първото полувреме ние бяхме по-добрите, само че те ни вкараха още с първата си офанзива. Чак откакто ни вкараха втория гол, започнахме да владеем топката. Като цяло, не беше неприятен мач за тима. Ясно е, че имаме известни недостатъци, само че показахме и положителни неща ".

" Общо взето, спрямо мача с Локо (Пд), стояхме по-добре в отбрана. В офанзива имахме нужната заостреност. Мачът е отворен. Ясно е, че Ференцварош идват в Разград с по-добър резултат, само че вкъщи ще създадем всичко допустимо, с цел да ги отстраним ".

" Със сигурност с изключение на победа, ще търсим да бъде и по-изразителна, в случай че може. Има една седмица. Нещата и в моята глава да се подредят също по този начин. Убеден съм, че ще си вземем нужните поучения. Драгош Григоре няма да бъде подготвен за реванша. Утре е на магнитен резонанс. Става въпрос за по-сериозно разтежение ".

" Марселиньо е значим състезател за Лудогорец, само че тогава, когато е пресен. Ако не е, ние се губим в отбранителен проект ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР