Топлофикация София няма да спира парното през следващите дни, съобщава

...
Топлофикация София няма да спира парното през следващите дни, съобщава
Коментари Харесай

„Топлофикация София“ няма да спира парното през следващите дни

" Топлофикация София " няма да стопира парното през идващите дни, оповестява сдружението на формалния си уебсайт.

" Поради предстоящо захлаждане в идващите дни и среднодневни температури под 12 градуса " Топлофикация София " ще продължи да дава услугата отопление до настъпване на нужните условия за преустановяването ѝ ", написа в известието. От сдружението " не престават да наблюдават всекидневно данните предоставени от Национален институт по метеорология и хидрология ".

Само ден по-рано сдружението разгласи подготвеност за прекъсване на отоплението.

Според наредбата това би трябвало да се случи до 30 април или в случай че междинната денонощна температура в три поредни дни е над +12° С, както и прогнозата за идващите 7-10 дни да е за трайно стопляне.

Битовите клиенти могат да заявят дата за по-ранно прекъсване на отоплението. За задачата би трябвало да посетят най-близкия център за обслужване на клиенти, да попълнят заявление и да показват решение от общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранно прекъсване.

Стопанските клиенти, включително детските градини, учебните заведения и здравните заведения, също могат да заявят по-рано изключване на парното. Достатъчно е директорът/управителят да изпрати документално заявление в обслужващия ги топлорайон или в Централно ръководство на сдружението.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР