Ужасен собственик на куче, чийто домашен любимец се прибра от

...
Ужасен собственик на куче, чийто домашен любимец се прибра от
Коментари Харесай

Собственик на куче, чийто домашен любимец беше оставен с ужасяваща рана при фризьорите, призовава индустрията да бъде регулирана

Ужасен притежател на куче, чийто домакински любим се прибра от фризьорите с дълбока рана по тялото, приканва промишлеността да бъде контролирана.

Козината на двугодишния померан Тим на Мария Стейбълфорд е била подстригвана, когато е бил нарязан, тъй като е бил подстриган с машинка за подкастряне, предопределена за по-голямо куче. Кучето беше оставено „ травматизирано “ след случая, който трябваше да коства £250, и трябваше да бъде отведено по неотложност при ветеринарите, с цел да могат да ревизират ужасяващата 3-инчова рана.

Мария, 53, в този момент приканва промишлеността да бъде по-регулирана и хората, които работят в промишлеността, да бъдат наградени с харта. Тя сподели: „ Ако на следващия ден основа страница във Фейсбук от колиба в задната си градина, бих могла да бъда коафьор на кучета без никакви последици. Намирам това за в действителност обезпокоително.

„ В момента няма метод да инспекция дали някой има приети квалификации. Предложих книжен знак, тъй че квалифицираните гримьори да могат да покажат, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР