Топлите месеци са най-подходящи за пречистване на организма от токсини.

...
Топлите месеци са най-подходящи за пречистване на организма от токсини.
Коментари Харесай

Еднодневна диета за прочистване на стомаха

Топлите месеци са най-подходящи за филтриране на организма от отрови. Основната причина е, че точно през горещото време човек е благоразположен да употребява повече течности, което е значимо за детоксикацията.

Другата причина е, че в горещините човек не се усеща изключително гладен и по-лесно може да прочисти стомаха си с бърза диета, без да усети тези дни безпределно дълги. И защото диетата за детоксикация на организма си е непосилен интервал, предлагаме ви режим, който продължава единствено ден и сполучливо ще почисти стомаха ви от всичко ненужно.

Този детоксикиращ режим е друг – главната напитка в него се подготвя с ръжен самун. Трябват ви към 200 грама самун – нарежете го на кубчета и го сложете в бездънен съд. Залейте кубчетата свеж самун с един литър вряща вода и ги затворете с похлупак.

Хлябът се оставя в течността сред 10 и 12 часа. След това би трябвало да прецедите тази примес – използвайте няколко пласта тензух за задачата. Основната ви напитка е приготвена, а ето какъв е цялостният режим за деня:

- След като се разсъните, изпийте чаша зелен чай – без да го подслаждате. Можете да хапнете ябълка след 8 часа, изпийте и чаша от напитката от ръжен самун. Час по-късно можете да смесите чаша от напитката направена от ръжения самун и ½ чаша гроздов сок. В 10 часа се пият 2 чаши зелен чай, още веднъж без да го подслаждате.

 Ръжен самун

След един час можете да изпиете още веднъж една чаша от сместа със сок от грозде и течността приготвена от ръжения самун. За обед с изключение на напитката можете да хапнете и 100 г грозде, а след него не трябва да консумирате нищо до 15 часа. Тогава още веднъж е ред на две чаши зелен чай, час по-късно си направете примес от ½ чаша сок от моркови и сместа от ръжения самун. В 17 часа изпийте една чаша минерална вода, а в 18 часа – хапнете три сурови пиперки.

След към час пийнете половин чаша от сместа с самун, смесена със същото количество сок от ябълка или круша. Ако желаете, малко преди сън изпийте чаша зелен чай, който да не е доста мощен, защото той може да ви ободри.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР