Топли пожелания заваляха от цял свят в петък, след като

...
Топли пожелания заваляха от цял свят в петък, след като
Коментари Харесай

Топли пожелания за Кейт след диагнозата рак

Топли пожелания заваляха от целия свят в петък, откакто Катрин, принцесата на Уелс, разкри, че се лекува от рак.


Съпругата на английския престолонаследник Уилям беше обект на трескави спекулации за положението ѝ, подхранвани от мълчанието на двореца и от една провалена фамилна фотография, за която принцесата по-късно призна, че е била редактирана.

Но нейното сензационно видеообръщение наподобява спря клюките и провокира състрадание от близки и далечни родственици, международни водачи и публични персони.

Крал Чарлз

Държавният глава на Англия, който неотдавна разкри личната си борба с рака, съобщи, че се " гордее с Катрин за смелостта ѝ да приказва по този начин, както го направи ".

В изказване на Бъкингамския замък се споделя, че той " остава в непосредствен контакт с обичаната си снаха през последните седмици ".

Хари и Меган

" Пожелаваме здраве и излекуване на Кейт и фамилията и се надяваме, че те ще могат да го създадат уединено и в мир ", обявиха херцогът и холандката на Съсекс.

Двойката, която живее в Калифорния, е в обтегнати връзки с английското кралско семейство, откогато напусна Обединеното кралство, като нееднократно се е нахвърляла върху институцията.

Джеймс

Братът на Кейт - Джеймс Мидълтън - показа в обществените мрежи фотография на братята и сестрите като деца.

" През годините изкачихме доста планини дружно ", написа той. " Като семейство ще изкачим и тази с теб. "

Британският министър председател

Риши Сунак прикани за усамотение на принцесата, с цел да може тя да се концентрира върху здравето си.

" Тя прояви голяма храброст с днешното си изказване. През последните седмици тя беше подложена на натоварен надзор и беше незаслужено третирана от някои елементи на медиите по света и в обществените мрежи. "

Белият дом

" Джил и аз се причисляваме към милиони хора по света в молитвите си за цялостното ви възобновяване, принцесо Кейт ", съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в X.

Първата дама на Съединени американски щати беше разгласила своите пожелания по-рано: " Ти си смела и ние те обичаме. "

Еманюел Макрон

Президентът на Франция съобщи, че той и брачната половинка му Брижит " Ви желаят цялостно възобновяване ".

" Вашата мощ и резистентност въодушевяват всички ни ".

Джъстин Трюдо

" Мислите ми са с принцесата на Уелс, нейните деца и цялото кралско семейство след новината за рака, която тя по този начин самоуверено показа ", съобщи министър-председателят на Канада, като й пожела " бързо възобновяване " от името на всички свои сънародници. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР