Топготвачът отпразнува Ивановден в столична дискотека в компанията на русокосата

...
Топготвачът отпразнува Ивановден в столична дискотека в компанията на русокосата
Коментари Харесай

Шеф Иван Манчев стана почитател на чалгата 


Топготвачът отпразнува Ивановден в столична дискотека в компанията на русокосата бизнес дама Ива Бека, която също бе именица. И двамата избират да са облечени в черно, като началник Манчев се появява с неизменимия си каскет, който се е трансформирал в нещо като запазена марка за него. Случайно или не, Анелия е облечена сходно на тях и наподобява, като че ли авансово са възнамерявали дрескода.

Влюбените се забавляват на песните на фолкпевицата, като изборът им на реализатор не е инцидентен. Анелия и Ива са близки приятелки, като споделят фамилни празници и могат да бъдат засечени дружно. Появата на кулинаря в чалготеката изненадва другите купонджии, които не чакат да видят известното телевизионно лице да се забавлява на кръшни ритми.

Но откогато е с новата си обичана Ива, началник Манчев е тотално видоизменен, а любовният му живот през последните години е доста динамичен. Готвачът първо се разведе с Марина Манчева, с която имат две деца, поради тогавашната си другарка Цветомила. Тя му роди наследник Александър, само че единствено 4 месеца по-късно двамата се разделиха, писа България Днес.

Последна на любовния небосвод се появява Ива Бека, с която обичат заведенията и нощния живот, а както е видно от последното им осъществяване – харесват и чалга купоните.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР