Топ журналистката Соня Колтуклиева коментира километричните опашки на ГКПП Кулата: "Опашката

...
Топ журналистката Соня Колтуклиева коментира километричните опашки на ГКПП Кулата:
"Опашката
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Опашкa от 16 км. на ГКПП-Кулата-Промахон само от едната страна


Топ журналистката Соня Колтуклиева разяснява километричните опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата:

"Опашката от камиони от гръцка страна се проточва на 16 км; от българска страна е до разклона за село Марикостиново.
Обясненията, давани от ръководещите щедро в медиите в последно време, са, че се прави ремонт на кантарите. Добре, само че за какво не се пускат празните камиони, а те се редят дружно с цялостните?!
След серия от мои изявления и обръщения към институциите, най-малко това обикновено нещо беше сторено. Но още веднъж остарялата процедура беше върната... без причини.

Откога споделям: #оставка на Георги Костов, шеф на Агенция “Митници”! Някой ден водачите и превозвачите няма да устоят на нечовешкото напрежение, ще блокират Кулата-Промахон и ще желаят оставката на цялото правителство; на петричкия кмет Димитът Бръчков и на регионалния шеф Бисер Михайлов. И ще са безусловно прави!
Страда дребния и междинен бизнес; банкрутират фирми; артикули не доближават по предназначението си в точния момент...някой ден ще избухне филантропична рецесия, тъй като водачите на камиони и пътуващите с коли употребяват шосето вместо тоалетна, просто няма къде да отидат; деца и възрастни хора ги изтезава жадност и апетит, когато останат приклещени в километричните опашки. Ад е.

А инак: На 11 декември 2019 година Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред организира изнесено съвещание в Петрич. В него взе присъединяване и вътрешният министър Младен Маринов. По време на съвещанието бяха показани резултати от активността на Главна дирекция “Гранична полиция”, разисквана беше и обстановката с граничния пункт Кулата, който е най-натовареният на българо-гръцката граница. (БТА)

И какво от това?!?! Нищо не се промени. Няма ли някой да подреди непрекъснат надзор по какъв начин се обработват камионите и какъв брой дейно работят митничарите?! Щом не се прави - значи нещо се крие.
КРИЕ съдебна експертиза КОНТРАБАНДАТА!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР