Топ гъзар се оказа новият на Златка Райкова – Карен

...
Топ гъзар се оказа новият на Златка Райкова – Карен
Коментари Харесай

Новият на Златка топ гъзар! Скандалният тенисист Карен Хачатрян платил 10 бона за регистрационния номер на бегачката си



Топ гъзар се оказа новият на Златка Райкова – Карен Хачатрян . Бившият тенисист се фука с мега безценен Mercedes-Benz AMG с базова цена от 150 000 лева Само за регистрационните си номера арменецът е платил 10 000 лева в КАТ. Номерът е запаметяващ се – Сухопътни войски KKKKKK – първата писмен знак от името на някогашния тенисист.



Бегачката му пък се вижда отдалеко, защото моделът е необичаен и има едвам няколко такива в България. Тази на Карен е поръчкова, с спомагателни екстри.

В светските среди е прочут с високия стандарт, който поддържа, въпреки да е едвам на 27 години. За разлика от някогашния на Русата Златка – Благо Георгиев , който е заседнал до гуша в борчове, Карен разполага със солидни средства и не щади пари.

Тези дни Хачатрян и Райкова отпътуваха на първокласна отмора в Дубай, където несъмнено също не избраха инцидентен хотел. Нощувката в 5-звездния „ One&Only Royal Mirage “ стартира от 1100 лева единствено с включена закуска. В него отсядат редица известни лица от целия свят, както и свръх богати арабски шейкове.

Карен Хачатрян и брат му Юрий са известни в тенис средите. Преди 2 години обаче правата им бяха отнети поради корупционен скандал с основно настоящо лице Карен. Неговите права бяха отнети доживот поради опит за споразумяване на мач.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР