Топ дизайнерката Мегз загубила девствеността си едва на 17. Красавицата

...
Топ дизайнерката Мегз загубила девствеността си едва на 17. Красавицата
Коментари Харесай

Мегз разказа как е загубила девствеността си

Топ дизайнерката Мегз изгубила девствеността си едвам на 17. Красавицата направи игра на въпроси и отговори с почитателите си в Инстаграм профила си. Един от най-интересните въпроси, заложени към амбициозното миньонче беше на какъв брой години е правила секс за пръв път.

До болежка откровена както постоянно Мегз показа: “Бях на 17. Мегз не съществуваше. И бях същински влюбена. От тези завладяващи връзки, в които се ревнувате в случай че различен ви огледа и живеете, с цел да се целувате след училище”.

Изглежда Мегз е била от късметлийките, които са имали благополучен първи път. Но въпреки всичко тя много е подранила. Припомняме, че надарената дизайнерка е католичка и че правенето на секс едвам на 17 се води за неприемливо. Католиците би трябвало да се женят девствени. Изглежда хубавицата е имала по-разкрепостени възгледи още от дребна и е решила даже да не изчака да стане на 18.

Въпреки това Каканашева даде съвет на младите си почитатели, че това е извънредно значимо решение и че не би трябвало да бързат: “Не го правете единствено тъй като е съвременно или тъй като всичките ви другари към този момент са го правили. Това се случва единствено един път в живота и значително ще оформи базисната ви сигурност по време на секс и във връзките изобщо”.

Мегз още сподели своя фотография като тинейджърка от същия интервал. Преценката и мненията за това избързала ли е дизайнерката оставяме на вас, написа ХотАрена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР