Tonton Pierrot“ е компания с 25-годишна история в производството и

...
Tonton Pierrot“ е компания с 25-годишна история в производството и
Коментари Харесай

Първият магазин за бонбони в Пловдив търси партньори

„ Tonton Pierrot “ е компания с 25-годишна история в производството и основаването на неповторими ръчно направени сладки и лакомства. От няколко години марката е добре позната в Пловдив. Днес компанията, почнала като дребен фамилен бизнес във Франция, предлага неповторима опция за бизнес в града. Логичното продължение е основаването на лични търговски обекти, първият от които в Пловдив.

Компанията предлага над 100 неповторими и авторски модели сладкиши и лакомства, съобразени съгласно всички интернационалните условия за качество. Продуктите на „ Tonton Pierrot “ са сертифицирани от Агенция за надзор на храните (FDA) в Съединени американски щати, което дава интернационална гаранция за качество. Идеята е в Пловдив „ Tonton Pierrot “ да сътвори първия по рода си профилиран магазин у нас България, където да се оферират ръчно направените сладки изкушения на компанията. Проектът за новаторската форма на предложение е в напреднала фаза - има обезпечено помещение от 80 квадратни метра на две равнища в съвършения център на Пловдив против „ Римският стадион “, като са реализирани към този момент всички нужни сделки със притежателя. Освен това е основан обстоен бизнес проект и цялостна идея за развиването на комерсиалния обект. Това ще спести на бъдещия вложител целия развой по позициониране на комерсиалния обект и развиването на идейния план. Предложението включва и подготвен цялостен дизайнерски план на бъдещия магазин, напълно съгласуван с архитектурата на помещението.

Продуктите на „ Tonton Pierrot “ дават опция на бъдещия вложител да предлага на българския пазар неповторими и в това време неустоимо вкусни артикули, основани с обич и внимание към детайла. Така идва и концепцията компанията да потърси сътрудник, който да приключи към този момент стартирания план за магазин. Предложението е неповторимо по рода си, тъй като ще разреши на вложителя безусловно да стартира да работи и печели, развивайки бизнес сегмент без практическа конкуренция на пазара. Най-важното обаче е обезпечено най-ниската доставна цена, на която „ Tonton Pierrot “ ще предложи на неповторимите си артикули. Така ще даде късмет на колегата си за оптимално бързо възвръщане на направената инвестиция. От „ Tonton Pierrot “ ще работят в тясно съдействие с новия си сътрудник, като спомагат както в маркетинга, по този начин и в образованието на личния състав за комерсиалния обект.

Потенциалният вложител ще има шанса да стане пионер в напълно нов за страната ни сегмент и да продава на българския пазар една от най-доказаните марки в сладкарската промишленост в Европа и по света. Идеалният сътрудник е виновен, с новаторско мислене, проведен и с готовност да развива бизнеса. Продуктите на „ Tonton Pierrot “ бъдат доставяни на вложителя с обезпечени цени, които да донесат високи маржове на облага. От вложителя се чака да поеме напълно ръководството на комерсиалния обект, както и всички оставащи разноски и действия по основаването на магазина. Това ще даде късмет на евентуалният сътрудник да бъде пионер в напълно ново бизнес начинание, без аналог в България.

За повече информация и контакти телефон +33621155474 или мейл [email protected] (на английски) или 0877751933 и [email protected] на български език.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР