Тонове смет и десетки бездомни котки, търсещи между изхвърленото нещо

...
Тонове смет и десетки бездомни котки, търсещи между изхвърленото нещо
Коментари Харесай

Тонове смет и стада бездомни котки сред блокове в Изток

Тонове боклук и десетки бездомни котки, търсещи сред изхвърленото нещо годно за похапване - това е нормална панорама за пазарджишката улица " Спартак ". Купищата отпадъци разнасят отвратителни миризми на метри от входовете на блоковете, където живеят и деца. Над отпадъка пък се реят рояци инсекти с всички опасности да разнесат болести. 

Жените от отсрещния блок се надпреварват да изреждат от какво страдат децата им поради вонящата камара разлагаща се материя. На едната всичките й наследници били астматици. Другата едвам оправила своите от жестоки обриви, получени след игра измежду котките и отпадъците. Поне 20 деца били с шарка, заа която повода още веднъж се търси в формираното локално бунище. То бавно съсипвало и здравето на възрастните.

" Поне от 20 години тука е по този начин ", настояват живеещи в квартала. Признават, че всеки хвърля боклука си на това място. На въпроса за какво не в контейнера, дават отговор, че в квартала нямало нито контейнери, нито кошове. Дали не са доставени или са откраднати след слагането, е различен въпрос... 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР