Тони Стораро разпали социалните мрежи със своята нова луксозна придобивка

...
Тони Стораро разпали социалните мрежи със своята нова луксозна придобивка
Коментари Харесай

Тони Стораро с нова лъскава придобивка

Тони Стораро разпали обществените мрежи със своята нова първокласна облага - матово Lamborghini. В особено качени клипове, артистът се похвали по какъв начин усеща наслаждение от шофирането на новия си автомобил и не пропусна да направи и реклама на своя коафьор, който му оказва помощ за външния вид.

Тони Стораро не е единственият, който споделя насладата от новата кола. Снимки със скъпото возило на артиста също бяха оповестени от дребния му наследник, Емрах който очевидно наследява бащината пристрастеност към първокласните коли.

Феновете на артиста са доста разнородни в мненията си. Някои от тях поздравяват Тони за новата му покупка и му желаят триумф и сигурност по пътя. Други обаче са безапелационни във визията си, че артистът им беше по-симпатичен преди, когато не парадираше със своите благосъстояния.

Техническите елементи и спецификации на новия Lamborghini на Тони Стораро към момента са оставени на почитателите му, предизвиквайки още по-голям интерес и любознание. И въпреки всичко, не можем да отречем, че достижението на артиста да си закупи толкоз безценен автомобил е вълнуващо и впечатляващо.

Независимо от мненията и мненията, фактът, че Тони Стораро разполага с толкоз скъпа и роскошна кола, приказва за триумфа му като реализатор и за упоритостите му да има най-хубавото от света на лукса и комфорта.

В последна сметка, дано всеки има правото да си избере какво му е най-важно и какво желае да си разреши в живота. За Тони Стораро, това несъмнено е матовото Ламборгини и насладата, която получава от шофирането му.

 

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР