Тони Надал смята, че има хиляди причини, поради които феновете

...
Тони Надал смята, че има хиляди причини, поради които феновете
Коментари Харесай

Чичото на Надал с версия защо феновете не харесват Джокович

Тони Надал счита, че има хиляди аргументи, заради които почитателите на тениса не харесват Ноле Джокович, а обожават Федерер и Надал.

Според чичото на Рафа е мъчно е да се дефинира кой от двамата велики спортисти е по-обичан, само че Новак постоянно ще стои на назад във времето, колкото и оценки да завоюва от " огромния шлем ".

" Любовта на хората не се купува. Те ясно виждат какъв е Джокович и какво прави той. Аз не утвърждавам неговото държание на и отвън корта и считам, че Рафа и Роджър са много по-добри персони. Спомнете си за великото съревнование сред Надал и Федерер преди появяването на сърбина. Колко велики мача изиграха един против различен, а почитателите просто избираха своя любимец.

И тъкмо тогава се появи Новак. По това време нямаше място за него, защото тогава всички се вълнуваха от Роджър Федерер и Рафаел Надал. Във времето хората не харесаха някои неща в отношението и държанието на Джокович и до през днешния ден всичко е, както бе преди 10 години. Надал и Федерер са най-обичаните от почитателите на тениса, а Новак Джокович остава по-назад и това съгласно мен в никакъв случай няма да се промени ", разяснява Надал.
свързани новини4625на 24.09.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР