Тони Дачева и Глория честват своеобразен юбилей на приятелството си.

...
Тони Дачева и Глория честват своеобразен юбилей на приятелството си.
Коментари Харесай

Тони Дачева: Добре, че си осинових дете!

Тони Дачева и Глория празнуват самобитен празник на другарството си. Вече 25 години двете фолк звезди са си доста близки и нямат никакви секрети една от друга. За четвърт век не са се скарали нито един път!

„ С нея сме приятелки още от 1993 година Много я почитам, доста я обичам. Ценя я и като другар, като човек, като създател, като всичко. Тя си ми е от най-близките хора ”, показа Тони Дачева, която се слави като „ първата дама на фолка ”. Тя е първата, която запява в този род – още в годините на соца. Тони посочи още, че същинското другарство не изисква да непрестанно наличие, нито всекидневен контакт, който постоянно е възпрепятстван от забързан метод на живот. И въпреки всичко дружбата е все по този начин устойчива. И Тони Дачева е уверена, че дребното нейни същински другари постоянно ще се отзоват, когато има потребност от тях. Сред тях е и Глория.

Когато двете се сближават, Тони Дачева е звезда, а бъдещата Кралица на фолка занапред се утвърждава в жанра. Сближават се още в самото начало, когато и двете към този момент са реализатори на „ Пайнер ”. Още тогава стартират да си гостуват, водят дълги диалози както в персонален, по този начин и в професионален проект. Глория черпила от опита на Тони Дачева и даже се допитвала до нея за основаването на шлагери. Приятелството си придвижват и на сцената, като през 2001 година основават дуета „ Жените са цветя ”. 

Двете постоянно са се подкрепяли на инат на периодическите клюки, че дружбата им е надали освен с рекламна цел, както и на опитите да ги скарат с обичайните злословия в сектора. Глория първа честити на Тони Дачева, когато осиновява щерка си Виктория. „ Мисля, че съм взела най-правилното решение. Глория ме поддържа и ми даде рамо в този миг ”, споделя Тони. 

Певицата е напълно отдадена на щерка си, която е към този момент на 5 години. Виктория е нейният максимален тласък. Тя е нейната мотивация, която й дава сили да се пребори за здравето си преди година. Тони не е изтъквала детайлности, само че е признавала, че за това време е прекратила участията си и фактически се е наложило да мине през сложен интервал. „ Всичко мина сполучливо и е зад тила ми ”, споделя през днешния ден певицата. 

Това е второ тестване за нея откакто преди 11 години й се отключва тежък диабет . Въпреки всички преломни моменти в живота й, Тони Дачева, която е на 51 години, продължава да впечатлява с позитивизъм. Според нея би трябвало оптимизмът и умеенето да се концентрираш върху положителното е извънредно значимо, с цел да привличаш в живота си единствено хубави страсти, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР