Тончо Токмакчиев е един от разпознаваемите и обичани български актьори.

...
Тончо Токмакчиев е един от разпознаваемите и обичани български актьори.
Коментари Харесай

Тончо Токмакчиев се посвети на семейството си. Ето как възприема ролята на дядо актьорът

Тончо Токмакчиев е един от разпознаваемите и обичани български артисти. Той играе в разнообразни постановки в театъра и до ден-днешен, само че сега множеството хора го разпознават в ролята му на артист в „ Шоуто на Канала “. Един от най-известните му облици е този на един от Хамалите. Той, дружно с Камен Воденичаров вършат извънредно занимателни скечове в „ Шоуто на Канала “, които разсмиват феновете. Но през днешния ден ще ви представим Тончо Токмакчиев в друго амплоа, а точно това на наследник и дядо. Коледните празници бяха единствено преди 2 седмици. Това е интервал, в който всеки от нас, без значение от работата си, известността си и заетостта си, се събира със фамилията си и прекарва време с околните си.

Това е времето, когато разпръснатите из Европа български фамилии се събират още веднъж дружно. Това стана и със фамилията на българския артист. Той съумя да събере при себе си не 2, не 3, а цели 4 генерации от фамилията си. Първа в София дойде майка му от Бургас, където по принцип живее. Тя е останала в столицата по-дълго от плануваното, с цел да може да се наслаждения на фамилните моменти. Към тях за Коледа и Нова година се причисли и дъщерята на актрьора Таня, която сега живее в Барселона. Тя докара със себе си и своята дъщеричка Сесилия, която е на 1 годинка. Така за празниците Тончо Токмакчиев съумя да събере най-скъпите за себе си дами.

С ролята на дядо, артистът се оправя чудесно, по думите на сътрудниците му.

Самият той разкри, че му е извънредно прелестно, че макар дистанцията, съумява да вижда внучка си постоянно и да се грижи за нея. С усмивка разкрива по какъв начин сменя пелени и прави каши за бебето, което освен му се отдава, само че и го изпълва с трогване. Приближени разкриват, че артистът прави всичко, с цел да угоди на внучка си и е безусловно зависим на дребното момиче. Разбира се, всеки дядо се радва на внуците си и Токмакчиев не прави изключение от това предписание.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР