Томас Тухел бе назначен за треньор на Байерн тази седмица,

...
Томас Тухел бе назначен за треньор на Байерн тази седмица,
Коментари Харесай

Оливер Кан: Да водиш отбор като ПСЖ не е лесно

Томас Тухел бе назначен за треньор на Байерн тази седмица, откакто клубът от Бундеслигата уволни Юлиан Нагелсман. 49-годишният треньор се наслаждаваше на интервали отпред на Борусия Дортмунд, ПСЖ и Челси, като завоюва титли и с трите тима. Той изведе ПСЖ до финала на Шампионската лига през 2020 година, достижение, което френският тим със своите огромни разноски не съумя да повтори, до момента в който той също завоюва трофея с Челси.

По време на представянето на Тухел, Оливер Кан загатна за съвсем непрекъснатите разтърсвания на " Парк де Пренс " сред треньори, играчи и висшия мениджмънт, като сподели, че е впечатлен от метода, по който някогашният ментор на парижани управлява ПСЖ.

" Не е нужно да обсъждате качествата му, те са впечатляващи. Неговата кариера също е доказателство за това. Да водиш тим като ПСЖ не е елементарно. Той го изведе до финала на Шампионската лига. Освен това в Челси той работи доста сполучливо от първия ден. Това е впечатляващо CV. Има добро лично развиване зад тила си. Ето за какво сме доста щастливи, че Томас Тухел към този момент е наш треньор ", показа Кан.

Байерн изхвърли ПСЖ от Шампионската лига този сезон, спечелвайки с общ резултат 3:0, преди Нагелсман да бъде уволнен. Тухел е претрупан със задачата да изведе Байерн по-напред в надпреварата, защото баварците се изправят против Манчестър Сити на четвъртфиналите, като в същото време се борят за спечелването на Бундеслигата.

 
 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР