Томас Маркъл младши, полубратът на Меган Маркъл, е написал второ

...
Томас Маркъл младши, полубратът на Меган Маркъл, е написал второ
Коментари Харесай

Братът на Меган Маркъл: Нарани чувствата ми, като не ме покани на сватбата

Томас Маркъл младши, полубратът на Меган Маркъл , е написал второ отворено писмо - този път извинително, с н адеждата " в последния миг " да получи покана за сватбата й с принц Хари на 19 май, написа в. " Дейли експрес ".

В първото си отворено писмо, оповестено неотдавна от сп. " Ю Ес уикли ", 51-годишният Томас Маркъл младши прикани принц Хари да не се дами за неговата полусестра . В него той разказа Меган Маркъл като " преситена, повърхностна, надменна жена, която ще направи за смях кралското семейство " и назова идния брак " най-голямата неточност в историята на кралските сватби ".

Този път тонът на Маркъл младши е надалеч по-смирен . Във второ отворено писмо, оповестено от сп. " Ин тъч ", полубратът на 36-годишната Меган Маркъл напомня техни общи фамилни мемоари и взаимни празници и показва вяра, че към момента " не е късно " да получи покана за сватбата й.

" Вярно е, че с теб през годините се отдалечихме от останалите членове на семейството. Ние обаче към момента сме семейство . С всички тези мемоари да те гледаме по какъв начин порастваш е мъчително, че ни забравяш . Това, че не ме предложения на сватбата, накърни възприятията ми . Все още н е е късно да ми пратиш покана. Членовете на фамилията би трябвало да бъдем до теб в сватбения ден и да покажем обичта и поддръжката си, тъй като по този начин вършат околните ", написа Томас Маркъл младши, обръщайки се към своята полусестра с галеното име " Мег ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР