Томас Дол ще остане треньор на застрашения от изпадане отбор

...
Томас Дол ще остане треньор на застрашения от изпадане отбор
Коментари Харесай

Томас Дол остава в Хановер

Томас Дол ще остане треньор на застрашения от изпадане тим на Хановер най-малко до края на този сезон. Дол пое тима по средата на акцията с контракт, който изтича в края на сезон 2019/2020.

Но нещата в тима не се усъвършенстват и те са на последното 18-о място в Бундеслигата единствено с 14 точки. Теоретично зелено-черните могат да се спасят, защото изостават единствено на 6 точки от 16-ата позиция, която ги праща на плейоф с 3-ия от втора лига. До края на сезона има 7 кръга.

Бившият национал на Германска демократична република изясни, че е провел диалог с основния акционер в клуба Мартин Кинд през вчерашния ден. Шефът му е споделил, че "сега се концентрират върху мачовете до края на това състезание и съгласно развоя му, ще седнат да беседват още веднъж ".

52-годишният някогашен атакуващ халф е упражнявал тимовете на Хамбургер ШФ и Борусия (Дортмунд), само че най-дългият му интервал беше пет години в унгарския известен клуб Ференцварош, където през януари беше заменен от Андре Брайтенрайтер. В събота Хановер ще се опита да вземе точки при визитата на съседите от Волфсбург.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР