Тома Биков коментира смяната на предложението за нов военен министър

...
Тома Биков коментира смяната на предложението за нов военен министър
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП наложи вето над Тодор Тагарев

Тома Биков разяснява промяната на предлагането за нов боен министър на мястото на Стефан Янев. " Българска социалистическа партия са наложили несъгласие над Тодор Тагарев ", установи националният представител от ГЕРБ-СДС.

Биков се обърна и към Христо Иванов, който преди този момент съобщи от парламентарната естрада, че кабинетът се бори с корупцията, която е основана преди този момент: " Знаете ли, че Българска социалистическа партия не поддържа глобите, които вие подкрепяте? Борбата с корупцията може да ви послужи за опрощение за всичко. Бъдете уверени, че имате корупция и във вашето държавно управление. Министрите ви не са ангели ".

Биков отговори и на Настимир Ананиев, който прикани опозицията да каже какви са целите ѝ и дали се разграничават с тези на ръководството: " Това, което казвате, значи, че не знаете къде се намирате. Какво желаете да кажете с " по-добър живот ", знаете ли, че бензинът към този момент е над 3 лева за литър и какво се случва на 200 км от страната ни? Вие сте доста първокласно болшинство, което си мисли, че всичко е презентация ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР