Том Флетчър и Джована Флетчър обявиха, че семейството им трябва

...
Том Флетчър и Джована Флетчър обявиха, че семейството им трябва
Коментари Харесай

Том Флетчър от The Voice, засегнат от семейна загуба, докато съпругата Джована потвърждава „последно сбогом“

Том Флетчър и Джована Флетчър оповестиха, че фамилията им „ би трябвало да каже последно довиждане “ на тяхната котка Лея.

Новината беше споделена от победителката „ Аз съм звезда ” Джована, 39, в Instagram тази седмица. Тя маркира брачна половинка си Том, 38 - който преди малко беше разгласен за нов арбитър на Voice UK - в обявата, качена в сряда.

Джована показа фотоси на Лея в скорошната обява и отдаде респект в надписът. Сред фотосите бяха такива на котката с членове на фамилията, което включва децата на Том и Джована, Бъз, девет, Бъди, осем и Макс, пет.

Тя разгласи: „ Тази заран трябваше да кажем нашето последно довиждане на нашата красива, глупава и любяща Лея, която беше с нас от съвсем 17 години. Тя ни е видяла през толкоз доста преходи в живота и е била непрекъснат сателит на дивана ни - изключително в случай че е полъхала на вашия шоколад.

„ Лея беше същински воин на котка. Когато Марвин се разболя преди години, той се нуждаеше от незабавно кръвопреливане. Тъй като беше измежду нощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР