Толкова си заета напоследък, че най-вероятно дори четеш тази статия

...
Толкова си заета напоследък, че най-вероятно дори четеш тази статия
Коментари Харесай

Новият Huawei Watch GT 3 Pro просто ти принадлежи

Толкова си заета в последно време, че най-вероятно даже четеш тази публикация на крайник, жонглирайки сред работа, персонален живот и търсене на отговор на въпроса „ Коя съм аз и какво желая? “

Познахме, нали? Все отново и нашето всекидневие е съвсем като твоето. Защото като представителки на нежния пол като че ли одобряваме като персонална идея да потвърдим на света, че можем да сме още по-успешни, по-високоплатени, по-привлекателни, заобиколени от още повече другари. Всичко това е прелестно, само че през днешния ден желаеме да ти напомним нещо доста значимо:

Това, че можеш да се оправиш с всичко сама, не значи, че би трябвало да го правиш.

И най-хубавата вест е, че открихме решение, с което да внесем повече дисциплинираност, успокоение и щипка разкош в живота ни. И то решение, което наподобява демонски добре:

 huawei Личен архив

Признаваме си, че когато видяхме за първи път онлайн новия смартчасовник Huawei Watch GT 3 Pro, всичко друго загуби смисъл. Защото това не е следващото захаросано дамско украшение. В него е вложен безукорен жанр, изразен посредством ювелирна направа на верижка и екран от бяла керамика и златни елементи.

Ако си от дамите с по-тънки китки и мъчно намираш своя размер, не се безпокой – верижката се контролира елементарно, като просто би трябвало да махнеш няколко блокчета от нея. Разбира се, в случай че си почитателка на класиката, часовникът се предлага и във вид, направен от бяла кожа:

Huawei Watch GT 3 Pro е първият смартчасовник, основан особено за дами, и по тази причина не сме по никакъв начин сюрпризирани, че в него има всичко, от което се нуждаем. И, молим те, не приемай толкоз скептично думи като „ изкуствен интелект “ и „ смарт “.

Точно както разчиташ на миялната, с цел да измие чиниите, и прахосмукачката робот, с цел да ти спести едночасовата интерпретация на танца на Фреди Меркюри в клипа на песента "I want to break free ". Точно както настройваш алармата си за ранно пробуждане, а не се доверяваш сляпо на петлите в двора. Това е устройство, което ще ти помогне да живееш по-добре, и то го заявяваме напълно отговорно и да преувеличаваме. Ето по какъв начин:

⌚ Изкуственият разсъдък, който прави живота по-лесен

Новият смарт часовник на Huawei има всички базови функционалности на смарт устройствата от своето семейство, само че и доста повече. Ще стартираме с това, че батерията му устоя по 7 дни, а зареждането му лишава в пъти в по-малко време и става напълно безжично.

 huawei Личен архив

⌚ Внимание към детайла

Знаем, че даваш всичко от себе си и не обичаш компромисите. Huawei Watch GT 3 Pro ти принадлежи, тъй като е специфичен и влюбен в детайлите. Точно като теб.

Дисплеят му е 4.3 инча, което е доста повече от предходните модели дамски смарт часовници. Това значи, че с него получаваме по-добра видимост и повече благоприятни условия. И тук освен размерът има значение, само че и спомагателните функционалности, които получаваме с него.

На първо място слагаме опцията да одобряваме позвънявания и да приказваме през самия часовник , която до този миг рядко присъстваше в дамските устройства.

Смартчасовникът има и нощен режим, който се включва автоматизирано по залез слънце, с цел да ти обезпечи оптимален комфорт. А луксозните бели рози, които красят циферблата, минават през 5 етапи на разлистване според от часовия период на денонощието:

 HUAWEI HUAWEI

(Истинска) Водоустойчивост

Може би и ти като нас към този момент си се подвеждала неведнъж за артикули, за които се твърди, че са водоустойчиви, а на по-късен стадий по емпиричен път и със свито сърце установяваш, че това не е напълно правилно.

Huawei Watch GT 3 Pro е първият водоустойчив керамичен смартчасовник, с който напълно умерено можеш да влезеш под душа или да отидеш на плуване, както и да се гмурнеш във водни басейни с дълбочина до 300 метра!

 huawei Личен архив

⌚ Грижа за здравето

Казват, че е стройната фигура е артикул на доста труд, ограничения и време. Е, изкуственият разсъдък не може да спортува вместо теб, само че несъмнено ще ти помогне да увеличиш физическата си интензивност и да следиш резултатите си с лекост. Останалото е самообладание, а резултатите, повярвай ни, в никакъв случай не закъсняват.

Това не е всичко. Освен че има всички базови функционалности за физическа интензивност на множеството смартчасовници, с Huawei Watch GT 3 Pro можеш да избираш сред 100 типа спорт, като по едно и също време с това можеш да се възползваш от функционалността за основаване на лична подготвителна стратегия и предоставяне на оферти за възстановяване на резултатите.

Разбира се, здравословният метод на живот не се изчерпва единствено с тренировки. С Huawei Watch GT 3 Pro към този момент можеш да следиш в детайли и в действително време равнищата на стрес, качеството на съня, кислородната сатурация, както и да си правиш сама специфични дихателни извършения.

⌚ ЕКГ за 30 секунди*

Както към този момент споменахме, новото приложение на Huawei ти дава опция да получиш бърза и достоверна информация за здравословното си положение, само че той има и една нова функционалност, която ни накара да останем без думи пред актуалните благоприятни условия на изкуствения разсъдък. С негова помощ към този момент можеш да си направиш сама електрокардиография, като просто задържиш пръст върху часовника за 30 секунди.

*Софтуерът за ЕКГ разбор на Huawei е в развой на узаконяване. Функцията ще бъде налична, когато са изпълнени всички законови условия за стартиране в употреба в сходство с правната рамка на Европейски Съюз. Дамите, които са си закупили часовниците преди този момент, също ще имат опция да я задействат на по-късен стадий.

Важно: Не си ъпдейтвай часовника при закупуване, с цел да можеш да използваш ЕКГ функционалността. Версията на програмен продукт на часовника би трябвало да е 2.1.0.313(SP2C00M00).
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР