Толкова много неща се промениха в живота ни през последните

...
Толкова много неща се промениха в живота ни през последните
Коментари Харесай

Бабикян: Ако спрат газта, пот и сълзи ще има, но трябва да го изтърпим, за да няма кръв

Толкова доста неща се трансформираха в живота ни през последните две годин, само че има един забавен материал на Иван Кръстев, мисля, че излезе в авторитетно немско издание и няма да мога целия да го изтъквам, защото е дълъг и като чаршаф. Но той споделя нещо доста забавно. Казва, ковидът ни затвори, изолира хората и те се капсулираха. Сега войната на Путин още веднъж отвори всичко и ни направи задружни, и хората започнаха да се местят с милиони от място на място, поради войната на този човек. Вижте, по какъв начин през две години животът ни се трансформира от едната прекаленост в другата.

Това сподели във връзка две години от началото на коронавирус пандемията у нас Арман Бабикян в " Пресечна точка " по Нова Тв.

Политиците ни им случи мъчно време, само че би трябвало да имат някаква доза геройство и да не помнят за харесването и нехаресването. Защото, да в действителност майки и татковци може би ще стоят на студено, и тези хора би трябвало да имат лицето да излязат и да го кажат, тъй като и батериите са хубаво нещо и другите възможности за газ са доста хубаво нещо, само че няма да стане в петък, а газта може да спре в петък. Поради тази причина е хубаво някой, даже да няма задоволително гений, в случай че желае да вземе Чърчил и да види това изречение за кръвта, потта и сълзите. Да си задраска кръвта и да каже почтено на хората, че може би пот и сълзи ще има, само че ще се постанова да го изтърпят, с цел да няма кръв, сподели още Бабикян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР