Толкова бързо действаха в случая с убития Кирил Русев, че

...
Толкова бързо действаха в случая с убития Кирил Русев, че
Коментари Харесай

Документите на убития Кирил Русев били намерени в колата на заподозрените

„ Толкова бързо действаха в тази ситуация с убития Кирил Русев, че арестуваните направиха много пропуски в укриването на значими материални доказателства. В транспортното средство на двамата арестувани са открити персоналните документи на убития мъж ", това сподели пред Нова телевизия основен комисар Любомир Николов, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.
Прочетете още
Като хипотетичен физически причинител на убийството се проверява арестуваният траурен сътрудник, а против другия арестуван - Петър Александров, има тъжби за лихварска активност.

Сигнал за изгубване на 5 януари е подала майката на убития мъж, самото ликвидиране евентуално е станало ден преди този момент.

След разбор на придвижванията на изчезналото лице установихме негово необичайно прекосяване през граница в Стрезимировци дружно с друго лице и малко по-късно връщане на придружителя с различен сателит, описа Николов. Всъщност за илюзия е употребена единствено персоналната карта на убития.

В деня на убийството чиновник на Икономическа полиция е приказвал с Александров по сигнал от жена, че домът й може да бъде лишен, заяви шефът.

Основният претекст за убийството е неуредени финансови връзки. По първична информация жертвата дължала 400 000 евро на някогашен финансов министър, който е татко на един от арестуваните. Задължението датирало отпреди 7-8 години, описа основният комисар.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР