Току-що сте си тръгнали от страхотна първа среща. Смяли сте

...
Току-що сте си тръгнали от страхотна първа среща. Смяли сте
Коментари Харесай

Скритото значение зад ангелското число 1144: ето какво иска да ви подскаже съдбата

Току-що сте си тръгнали от страхотна първа среща. Смяли сте се, даже се изчервихте и времето просто е отлетяло. Когато излизате от ресторанта, поглеждате телефона си и дисплеят ви светва с часа 11:44. Спирате за секунда и се запитвате: чакай, какво значи това? Вселената се пробва да ми каже нещо ли? Да, това 1144 не беше просто знак, че сте си тръгнали от срещата късно - беше знак от ориста!

Ангелските цифри са поредици, които повтарят обещано число повече от един път (като 1111 или 666), дата или число, което е значимо за вас (като рождения ви ден или щастливото число на сестра ви например), или което и да е палиндромно число (като 121). Всяка поредност от цифри има свое лично значение , само че всяко ангелско число е предопределено да алармира, че получавате знак от по-висша мощ.
 Тайното значение на ангелските цифри, които виждаме инцидентно  Тайното значение на ангелските цифри, които виждаме инцидентно  Тайното значение на ангелските цифри, които виждаме инцидентно  Тайното значение на ангелските цифри, които виждаме инцидентно
Какво значи ангелското число 1144?

1144 е композиция от 1 и 4, като тези цифри сами по себе си имат специфични смисли.

1 е знак на съюз и тъждество и се смята за едно от най-мощните цифри, „ число на Бог “ и добра прокоба.

4 е число на непоклатимост и ангажираност и знак да се фокусирате и да си изясните целите.

Заедно и повтарящи се, тези две цифри образуват 1144 – знак на нуждата да разберете по какъв начин да комбинирате или балансирате духовното и материалното.

1144 сочи към нуждата от признание, че всичко е в божествено сходство и във ваша изгода , само че можете да извършите процеса доста по-гладък, в случай че въведете ред в светските си каузи – изключително вашето умствено, прочувствено, физическо и духовно здраве.

Какво е смисъла на 1144 в любовта?

Когато срещата ви завърши и видяхте 1144, това беше увещание да не се губите в любовта – да, има нещо красиво и божествено, което се разпростира, само че не се увличайте! Доверете се на личната си мощ като субект (1) и също по този начин разпознайте къде са мощните ви страни в даването и приемането като сътрудник. Съсредоточете се върху това да се уверите, че вашата страна на улицата е чиста (4), по този начин да се каже, преди да поканите някой различен във вашето пространство.
 5 знака, че сте подготвени да срещнете любовта  5 знака, че сте подготвени да срещнете любовта  5 знака, че сте подготвени да срещнете любовта  5 знака, че сте подготвени да срещнете любовта
Ако сте необвързани, важи същият съвет. Вселената ви споделя да се уверите, че сте щастливи и постоянни в личния си живот , тъй като връзка, която ще изисква от вас да се изявите по нови способи и ще изисква солидна основа, е близо.

В любовта 1144 е знак да се доверите на процеса на всички връзки – всички те са невероятни и специфични уроци и благоприятни условия – и също по този начин да не губите себе си или заземяването си поради тях.

Какво да извършите, в случай че продължавате да виждате непрекъснато ангелското число 1144?

Ако продължавате да виждате цифрата 1144 на всички места, отделете малко време, с цел да изясните целите си! Запишете си на какво сте отдадени и от какво няма да се откажете, без значение какво (или кой) се изправи пред вас. Разберете къде се намирате душевен, прочувствено, физически и духовно и отделете време и внимание на всички области, които наподобяват безредни или изчезнали.

Това е вашият живот и всичко, което идва извън – било то ангелско число или нова обич – е тук, с цел да ви помогне да учите, да растете, да се развивате и да се доверите на себе си. Използвайте всяка опция, с цел да ревизирате себе си и знайте, че сте водени и обичани, даже когато ви е мъчно да видите това!
 6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво  6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво  6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво  6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР