Току-що получих писмото, с което ме уведомяват, че до една

...
Току-що получих писмото, с което ме уведомяват, че до една
Коментари Харесай

Майката на Шарков пред Фрог: Дадоха ми една седмица да напусна ведомственото жилище, не зная къде ще отида

Току-що получих писмото, с което ме уведомяват, че до една седмица би трябвало да се изнеса от ведомственото жилище. Това сподели преди минути пред Фрог нюз Ваня Рибчева -майка на убития в Лясковец командос Емил Шарков.
Както към този момент ви информирахме Изпълнителна организация военни клубове и военно-почивно дело изхвърля почернената жена на улицата. Рибчева е безапелационна, че тази мярка е подхваната против нея поради дейната й позиция в гражданско съдружие „ БОЕЦ “, което се опълчва на политико-мафиотския модел КОЙ. Тя изясни: В писмото е посочено, че би трябвало да напусна жилището, тъй като ми се приключва контракта. Но аз нямам контракт. Пенсионирах се още през 2010 година и оттогава той е преустановен. Как толкоз години живях в това жилище, а тъкмо в този момент взеха решение да ме махнат?! Абсолютно съм уверена, че е поради участието ми в „ БОЕЦ “ и публичната ми позиция.

Ваня Рибчева не знае къде ще отиде. Затруднява я и фактът, че няма къде да постави цялата си покъщина и мебелите, които са нейни и са събирани в продължение на 18 години. Не съм споделила на децата още, с цел да не ги тормозя. Те живеят в по една стая и въобще не съм наясно какво ще върша. Трябва да им кажа още през днешния ден. Аз мога да се навра някъде, само че това живот ли ще е? Преди да убият Емо, искаше да решим този въпрос. Имахме проекти да купим жилище, само че всичко пропадна, откакто си отиде от този свят, показа почернената майка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР