Току-що излязохме от един хаотичен период на космическа драма. Той

...
Току-що излязохме от един хаотичен период на космическа драма. Той
Коментари Харесай

Драмата, която очаква тези ЗОДИИ на Свети Валентин

Току-що излязохме от един безреден интервал на галактическа драма. Той включваше бездънен размисъл над взаимоотношенията ни по време на ретроградната Венера през януари и опити да запазим мислите си подредени през ретроградния Меркурий. Астрологията на Свети Валентин 2022 се усеща доста по-благоприятна, само че идва в съвпад с мощно пълнолуние, което ще докара страстите ни до краен лимит. Въпреки че това може да е натоварен интервал за някои, за други ще е интервал на мъртвило.

Денят на Свети Валентин стартира с навлизането на Луната в огнен знак Лъв. Това ще накара всички зодиакални знаци да се почувстват по-страстни и изпълнени с усеща, което е привлекателна атмосфера за всевъзможни сантиментални жестове на деня. В допълнение към бързо наближаващото пълнолуние, ще участват още сантименталната планета Венера и секси планета Марс - това има капацитета да провокира някои задушевни и чувствени нови начала, изключително в областта на любовта и взаимоотношенията.
Какъв е обичаният ви мирис съгласно зодията?
В публикацията желаеме да ви дадем няколко оферти по какъв начин да изберете вашия парфюм съгласно това, което диктува вашата зодия.  Възползв...
Прочети повече
Въпреки че това може да звучи като доста планетарни дейности, множеството от тях са много позитивни – тъй че няма причина да се притеснявате.

Зодиите, които ще се радват през февруари

Близнаци

Луната в Лъв осветява желанието ви за повече обществени връзки. Това е вашето време да се видите с другари или да възобновите остарели другарства! Ако сте във връзка, това също може да бъде добър миг да се свържете по-интимно с половинката си. Тиха нощ, цялостна с вино и дълбоки диалози, може да е тъкмо това, което планетите чертаят за вас - не се опасявайте да споделите това, което ви е на сърце, и да бъдете уязвими.

Везни
Кои зодиакални знаци са най-трудни за схващане?
Има хора, които гледат на живота по доста чудноват и комплициран метод. С тях не може да се разберете. Сякаш казвате нещо, а то доближава до т...
Прочети повече
Венера е вашата ръководеща планета, тъй че Свети Валентин съвсем постоянно е сантиментален за вас. Въпреки това, може да откриете, че сте по-заинтересовани да прекарате празника сами и на мира или единствено с най-близките си без шумни тържества. Вместо да преливате от усеща към партньорствата си, може да се почувствате склонни да отстъпите обратно и да помислите за нещата по-обективно, което може да ви предложи скъпа вероятност.

Любовен хороскоп за февруари

Стрелец

Луната в Лъв осветява желанието ви за завършения и познания, тъй че може да откриете, че търсите нови прекарвания или дълбоки диалози. Ако планирате среща за Свети Валентин, пробвайте се да отидете някъде, където в никакъв случай не сте били, и да се отдалечите от местата, които посещавате. Слушайте тялото си и вярвайте на всичко, което ви кара да се чувствате добре, защото сега откривате изцяло нови стремежи в себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР