Ток в целия Донецки регион няма. Това се посочва от

...
Ток в целия Донецки регион няма. Това се посочва от
Коментари Харесай

Целия Донецки регион е на тъмно. Токът спря

Ток в целия Донецки район няма. Това се показва от пресслужбата на Общинския съвет на Краматорск, оповестява " Държавна сигурност ".
Причината за неналичието на светлина е неналичието на зареждане на трафопоста, който зарежда целия регион.

" Целият район на Донецк е без ток. Няма зареждане в ТР 330, една линия е свалена, в този момент втората. Ремонтни екипи отидоха до подстанцията, с цел да открият аргументите ", се споделя в отчета.

Кога ще се появи светлината, към момента не се знае.

Ръководителят на OVA в Донецк Павел Кириленко сподели, че заради военни дейности северната част на Донецка област, в това число областите Бахмут и Краматорск, е изключена.

„ В резултат на съветски обстрел бяха развалени електропроводи в региона на Торецк, което от своя страна докара до прекъсване на подстанциите на Наказателно-процесуален кодекс Укренерго в района “, посочи ръководителят на OVA.

Без електричество са Краматорск, Славянск, Константиновка, Дружковка, Бахмут. Сега експертите от районния енергийен център в Бахмут работят по възобновяване на електрозахранването.

„ Руснаците целеустремено обстрелват сериозна инфраструктура, с цел да затруднят живота на тези, които към момента остават в района “, сподели Кириленко.

Той добави, че електричеството ще бъде възобновено незабавно щом обстановката разреши.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР