Тогава тир се преобърна, пресече мантинелата и затисна пътуващи автомобили

...
Тогава тир се преобърна, пресече мантинелата и затисна пътуващи автомобили
Коментари Харесай

Тракия не е магистрала! 22 загинали в една и съща отсечка за 5 години!


Тогава тир се прекатурна, пресече мантинелата и затисна пътуващи коли в насрещното платно. От Пътната организация тогава изрично отхвърлиха неприятната настилка да е причина за случая. И оповестиха, че секторът ще бъде изцяло ремонтиран. Стойнова беше безапелационна, че с изключение на асфалтът, мантинелите също не дават отговор на условията за първокачествен път. 

" Автомагистрала " Тракия “ е най-опасната автомагистрала. За тази права 2015 година до юни 2020 година са починали 16 души. Без последните шест. 2015 година стартират да умират хората, до 2018 година умират 13 индивида, внезапно АПИ се сеща и понижава скоростта, само че не престават да умират хора и най-после, при този тежък случай, се взема решение да се прави ремонт на пътя “, разяснява Богдан Милчев от Института за пътна сигурност.  По думите му качеството на пътищата у нас е неприятно, тъй като осъществяването е дело на политически поръчки.

" Парите би трябвало да се харчат след оценка на риска на цялата транспортна система. Само тогава ние ще знаем къде най-първо да похарчим парите “, добави той.  Милчев е безапелационен, че при случай отговорността би трябвало да се носи от доставчика на транспортната система. " Да, тирът е отговорен, никой не го отхвърля, само че да се каже, че мантинелата не е причина за катастрофата… Те не са имали късмет “, добави Стойнева. 

Тя показа, че при случая умират брат ѝ, неговата брачна половинка и едното им дете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР