Тогава обаче около нея се въртял мастит бизнесмен от Ардино,

...
Тогава обаче около нея се въртял мастит бизнесмен от Ардино,
Коментари Харесай

Журналистът Светльо Иванов Ял Бой От Ухажор На Жена Си!

Тогава обаче към нея се въртял мастит предприемач от Ардино, който се казвал Джунейт. Не спирал да я преследва и да я нападна с оферти за сантиментални вечери, цветя и прочие.

Двамата се срещнали по време на конгрес на тютюнопроизводителите в Момчилград, а Джунейт полудял по нея, написа вестник „ Таблоид “. Очевидно обаче Вяра Деянова не отвръщала на възприятията му и Светльо Иванов решил, че има късмет.

И фактически имал. Но един ден, когато чакал Вяра от работа, с цел да се разходят, налетял на Джунейт. Ядосаният предприемач се опитал да го сплаши и да го накара да се разкара.

Иванов не взел на съществено думите му и с типичния си комизъм и забележителен жлъч, споделил нещо изкривено на предприемача. Онзи подлудял и забил подобен пестник на журналиста, че го проснал на земята, а от очилата му останали единствено стъкла.

„ Оказа се обаче, че всяко зло за положително. Вяра изгони побойника като мръсно коте, а след това отиде със Светльо в Пирогов. Докато му обработвали раните, станала и заварката сред тях. Така че отново късметлия излезе индивидът “, майтапят се през днешния ден близки до фамилията им източници.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР