Тоест има едно драстично несъответствие между думи и дела. Това

...
Тоест има едно драстично несъответствие между думи и дела. Това
Коментари Харесай

Проф. Минчо Христов пред Фрог: Кандидатите за депутати се интересуват само от собственото си его и как да ...

Тоест има едно фрапантно противоречие сред думи и каузи. Това е най-големият проблем, той не е от през вчерашния ден.

 

Аз, да вземем за пример, ще ви кажа един съответен проблем, който касае всички българи - цената на водата. Виждате какъв брой фрапантно нарастна през последните години. България е първенец в Европа по загуби на вода - 60 % от водата се губи, а в това време хората са длъжни по сегадействащите закони да я заплащат.

 

Тоест, в случай че сметката ви е 10 лева, 6 лв. вие плащате на водните сдружения за това, че позволяват тези големи загуби и единствено 4 лева ви е действителната сметка ".

 

Той означи, че преди две години, е бил народен представител в едно от късите Народни събрания и е внесъл закон, с който загубите на вода да се трансферират към виновниците за това положение - водните сдружения.

 

" Бях покъртен, че нито една от огромните партии, които в този момент се надпреварва да изясняват какъв брой ги е грижа за хората, не поддържа този закон. И можете да видите в чуванията в комисиите какви нелепости приказваха тези депутати, които в този момент се напреварват да претендират за доверието на хората.

 

Искрено се надявам хората да се интересуват какво са правили хората, които са претендирали за тяхното доверие - какви закони са приемали и действително на чии ползи са служили. "

 

Минчо Христов счита, че политиците, част от които ще влязат и в идващия парламент, се интересуват само и единствено от личното си его и по какъв начин да станат по-богати за по-кратко време.

 

По думите му, последното нещо, от което се вълнуват претендентите това са ползите на хората.

 

" Така че персонално аз мисля, че държавното управление, което ще пристигна, в случай че пристигна изобщо, няма да бъде трайно и ще се върви към нови избори. Докато хората не се провеждат и в действителност не излезе опция на това политическо статукво ", акцентира той.

 

Росица Николаева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР