Тодор Неделев пропуска дербито с Локомотив тази седмица. Травмата му

...
Тодор Неделев пропуска дербито с Локомотив тази седмица. Травмата му
Коментари Харесай

Тодор Неделев пропуска дербито с Локо

Тодор Неделев пропуща дербито с Локомотив тази седмица. Травмата му се оказа дребния демон. Стана ясно, че плеймейкърът на жълто-черните ще се размине с интервенцията, само че ще би трябвало да почива най-малко три седмици. Диагнозата, която бе сложена на Неделев след ядрено-магнитния резонанс в София е увреждане на връзките и инфектиране на коленните връзки.

Другият проблематичен в Ботев нападателен футболист - Антонио Вутов ообаче ще е на линия за градското дерби. Вутов бе съхранен от Желко петрович в мача с Витоша през уикенда. Халфът бе с контузия, само че можеше да помогне пълноценно на жълто-черните за към половин час в търсене на наложителната победа, само че не се налаожи.



Колегите от Plovdivnews разкриват, че проблемънт с тревата на терена на Коматево е поради гъбни зараза. Информацията бе доказана от шефа Иван Йотков.

В Коматево чакат огромните жеги да поотминат, с цел да пресеят частите от терена, които в вомента наподобяват като лунен пейзаж и всичко още веднъж да е наред с централния терен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР