Тодор Неделев беше официално представен като ново попълнение на .

...
Тодор Неделев беше официално представен като ново попълнение на .
Коментари Харесай

Неделев: Идвам в Лудогорец, за да стана шампион

Тодор Неделев беше публично показан като ново попълнение на. Националът ще носи фланелката с номер 88 в клуба от Разград.

„ Благодаря на Лудогорец за прелестното отношение и за професионализма. Видях, че имат голямо предпочитание да ме привлекат. Тук съм да оказа помощ на Лудогорец да стане първенец, а аз да изпитам страстта от огромни мачове, каквито отборът играе всяка година “, съобщи Неделев.

„ Причината да стане този трансфер, е че имаше два клуба – единият ми сподели, че няма потребност от мен, а другият ми сподели голямо почитание, какъв брой ме желае в редиците си, усетих страхотна поддръжка от тях. Всеки един футболист, който не е мечтан в един тим, ще отиде на място, където ще бъде скъп и почитан “, добави някогашният състезател на Ботев Пловдив.

„ В персонален проект си поисквам здраве на мен, на моите съотборници и на всички. След този случай, който претърпях, осъзнах какъв брой значимо е здравето “, сподели още националът.
Неделев: Разбира се, че ще има недоволни
„ Естествено, че ще има почитатели, които са недоволни, и ще ме назовават изменник. Аз излязох с гордо вдигната глава пред тях и споделих моята позиция. Всеки човек си има мнение и може да има вяра на каквото изиска. Мисля, че към 3-4 пъти съм имал предложения от Лудогорец, те не се отхвърлиха от мен, макар тежкия случай. От доста години се познаваме с Десподов и Недялков, играем дружно в националния тим. Те ме приобщават в ситуацията. Радвам се, че имам другари в този тим. Професионалист съм и би трябвало да се приспособявам по най-бързия метод и да давам всичко от себе си “, добави Неделев.

„ Винаги съм имал предпочитание да стана първенец на България. Лудогорец е тим, който през последните 11 години е фактор. Това единствено може да ме активизира още повече да се разпределям и да оказа помощ на тима да завоюва нова купа и аз да запиша името си в историята на Лудогорец като първенец. Искам всяка година да сме първенци и да играем европейски мачове. Надявам се още в неделя да покажа това, което мога. Вече не би трябвало да давам отговор какво се случва в Ботев. Има си шефове и ръководители, тъй че всички въпроси би трябвало да бъдат към тях “, съобщи Неделев.
Козмин Моци: Сигурен съм, че Лудогорец още веднъж ще е първенец
„ Благодаря на Тошко, че реши да подпише с Лудогорец. За страдание не хвана интервала, в който играехме в Европа. След тежкия цикъл, започваме нова борба, с цел да станем първенци. С поддръжката на Тошко и нашите почитатели, сигурен съм, че на 7 юни Лудогорец още веднъж ще бъде първенец “, сподели спортният шеф.

„ Г-н Шимунджа ще реши дали ще употребява Тошко в неделя. Ние сме наясно, че имаме проблеми в състава с контузени. Но Неделев има голям късмет още от неделя да покаже класата си. Чака ни тежка борба до края на шампионата. Аз съм тук от 11 години, всяка година има такава борба “, добави Моци.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР