Тодор и Златина Тодорови от Бургас дълго време мечтали за

...
Тодор и Златина Тодорови от Бургас дълго време мечтали за
Коментари Харесай

Защо Тодор и Златина от Бургас не искаха подаръци за сватбата си?

Тодор и Златина Тодорови от Бургас дълго време мечтали за свое лично дете. Те са минали по сложния път на двойките с репродуктивни проблеми и изцяло осъзнават какво е чувството да копнееш да създадеш нов живот.

„ Опитвали сме доста пъти, повече от година и половина, само че без триумф. Ходихме при доста лекари, само че не успяхме да разберем повода. След дълго разхождане по лечебни заведения проучванията дадоха резултат.

Направихме още опити и навръх най-големия християнски празник - Коледа, разбрахме, че ще си имаме детенце”, показа Злати, представена от "Флагман ".

В края на август се случва и чудото - Тодор и Златина стават родители на дребния Димитър. Вдигат и женитба, само че предизвестяват гостите си, че не желаят цветя, а да дарят други родители с сходни проблеми със лично дете.

„ Помолихме нашите близки и другари да пуснат средствата, които са отделили за дарове, в специфична кутия. Така както се вършат сватби през днешния ден е изцяло безсмислено, тъй като цветята рано или късно увяхват и не остават във времето”, показа още младата майка.

Събрали общо 650 лева, които превели по сметката на фондацията „ Искам бебе”, тъй като са уверени, че парите ще оказват помощ на други хора да осъществен тяхната фантазия – гордо да се нарекат родители.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР