Точно в 15 часа ще бъдат отворени вратите на националния

...
Точно в 15 часа ще бъдат отворени вратите на националния
Коментари Харесай

МВР уточни: Отварят стадиона в 15 часа за дербито

Точно в 15 часа ще бъдат отворени вратите на националния стадион „ Васил Левски “. Това предизвестиха от министерството на вътрешните работи преди дербито ЦСКА – „ Левски “. А задачата е да бъде избегнато скупчване пред входовете на обособените браншове.

От Министерство на вътрешните работи позволяват, че поради огромния интерес към дуела, а и подхванатите спомагателни ограничения за сигурност, в следобедните часове е допустимо да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част на София.

Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости – огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително парфюми и чадъри. Ангажимент по защитата на спортната среща имат също частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда.

Феновете на ЦСКА се събират в 14.30 часа в градинката на ул. „ Иван Асен “, откъдето проведено ще тръгнат за стадиона. Тези на „ Левски “ обаче нямат публично шествие за мача.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР