Точно преди една седмица научихме вълнуващи новини от Twitter потребителя

...
Точно преди една седмица научихме вълнуващи новини от Twitter потребителя
Коментари Харесай

S Pen стилусът на Galaxy Note 9 е най-големият ъпгрейд на аксесоара

Точно преди една седмица научихме вълнуващи вести от Twitter потребителя Starster Ice Universe за аксесоара S Pen , който ще пристигна в кутията с идния флагман Samsung Galaxy Note 9 . В своя Twitter пост той заяви, че новата S Pen химикалка „си заслужава чакането“. Оттогава Samsung също се концентрира върху S Pen, като го показа на поканата, която изпрати за събитието „Unpacked“, което се организира на 9 август. Именно на това събитие ще бъде показан Galaxy Note 9.
Според Ice Universe, новият S Pen ще може да управлява музиката и ще разполага с таймер за работа на дълги дистанции. Най-интересната част от поста му споделя, че S Pen също ще има функционалност, обвързвана с Bluetooth, която няма нищо общо с аксесоара като химикалка. Има някои спекулации, че S Pen ще дублира като безжичен Bluetooth високоговорител. Ако това излезе правилно, можете да очаквате по-дебел S Pen за Galaxy Note 9, тъй като той ще би трябвало да бъде захранван от акумулатори.

Ще научим повече на 9 август, само че с цел да притеглим вниманието на почитателите и техния софтуерен вкус, смятайте, че за този S Pen стилус се оповестява още, че е минал през най-голямата актуализация като функционалности в историята на аксесоарите на Samsung. И в случай че това не ви кара да очаквате с голям интерес идващото Unpacked събитие, то не знаем кое би могло.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР