Точно когато бяхме по-добри от Лудогорец получихме гол, защото играчите

...
Точно когато бяхме по-добри от Лудогорец получихме гол, защото играчите
Коментари Харесай

Костов: Играхме добре, имаше фрапантни съдийски грешки

" Точно когато бяхме по-добри от Лудогорец получихме гол, тъй като играчите се разсеяха от съдийските отсъждания. Мисля, че съдийският фактор повлия. Имаше фрапантни неточности ", съобщи треньорът на Левски Николай Костов след загубата от Лудогорец с 0:1 в дербито от 12-ия кръг на Първа лига.


„ Не си представяхме по този начин мача. Започнахме доста добре, бяхме дейни през първите минути. В 60-ата минута можеше Лудогорец да остане с човек по-малко. Другата обстановка е с Роналдо. Не знам, имаше ли ВАР. Ние имаме технологията и гледаме. Също разбираме от футбол и знаем кое е заслужено и кое не “, стартира Костов.

„ Не съм сюрпризиран, тъй като не познавам съдиите. Нямам опит в тази тенденция. Играхме доста добре против „ Лудогорец “. Нямам никакви искания към тима ни. Имахме отсъстващи играчи. С тях можеше да е по-различно, само че няма по какъв начин да го знаем в този момент. Обезкуражаваме се от такива неточности. Щеше да бъде по-лесно за нас, в случай че приключим наедно. Трябва обаче да намерим сили да се развиваме. Мен ме стимулира това възприятие за неправда, което имаме от съдийските отсъждания. Не приказвам за организации и такива неща. Лошото е, че започнахме да се занимаваме със съдийството в миг, в който имахме игрово предимство над „ Лудогорец “, добави той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР