Точно като екранната си героиня Фийби Бъфе, актрисата Лиса Кудроу

...
Точно като екранната си героиня Фийби Бъфе, актрисата Лиса Кудроу
Коментари Харесай

Лиса Кудроу със смело признание: Беше мъчително да работя заедно с Дженифър Анистън и Кортни Кокс

Точно като екранната си героиня Фийби Бъфе, актрисата Лиса Кудроу се е радвала на забележително самочувствие, когато е била изгряваща актриса в Холивуд. Но това е било по този начин досега, в който Кудроу получава паметната си роля в сериала " Приятели ".

В епизод на подкаста Podcrushed, Лиса приказва намерено за несигурността, която я е обзела, когато са почнали фотосите на обичания ситком и се е наложило да си партнира с Дженифър Анистън и Кортни Кокс.

 лиса кудроу дженифър анистън кортни кокс Getty

" Бях уверена в себе си ", споделя Лиса и добавя, че в никакъв случай преди този момент не е имала проблеми със самочувствието и с метода, по който наподобява.

" Започнах да се фотографирам в " Приятели " и осъзнах, че не наподобявам тъкмо по този начин, както смятах, че наподобявам. За първи път в живота си се замислих, че би трябвало да отслабна, да се подложа на някаква диета. "

Актрисата показа, че постоянно се е виждала като " доста слаба ", до момента в който не видяла " по какъв начин им стоят облеклата на Дженифър и Кортни ".

 лиса кудроу дженифър анистън кортни кокс Getty

" Първоначално си помислих, че просто ги обличат в по-тесни облекла, които акцентират верните места, само че когато отидох с тях на проби осъзнах, че не става дума просто за вярната кройка. Не споделям, че съм била прекомерно цялостна, само че несъмнено нямах действителна визия за метода, по който изглеждаше тялото ми тогава. "

Кудроу споделя, че въпреки всичко е осъзнала, че е неверно да се съпоставя по този метод със своите колежки и е почнала да приема себе си и метода, по който наподобява. " В края на 30-те ми години и началото на 40-те към този момент от дълго време не се сравнявах и няма този проблем ", споделя актрисата. " Разбрах, че метода, по който наподобявам въобще не е проблем. Важното е да съм здрава и да чувам тялото си. "
 Ако  Ако  Ако  Ако
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР