Точно човекът, наказан по Магнитски, ние знаем за кого става

...
Точно човекът, наказан по Магнитски, ние знаем за кого става
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Пеевски да говори за корупция е като крадецът вика - дръжте крадеца

" Точно индивидът, осъден по Магнитски, ние знаем за кого става въпрос, и неслучайно сме правили тези митинги през 2014. Той да излиза да приказва за корупция и да бъде моралният стожер за корупцията е това, което народът назовава " крадецът вика - " дръжте крадеца " ", съобщи Георги Кадиев в " Още от деня ".

По тематиката за конфликтите сред другите институции Кадиев уточни, че е изумен, тъй като " Движение за права и свободи в никакъв случай не се е държало по този начин, в никакъв случай не е затваряла порти ".

" Не знам до каква степен това, което се случва е тяхна партийна политика или по-скоро е персонална самодейност на Пеевски "

" Със сигурност би трябвало да има опция. В целия този шм и конфликт сред президента и Пеевски смисленото изречение е тъкмо това - би трябвало да има опция, неизбежна е, тъй като сглобката не може да продължи по този начин ", сподели някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Георги Кадиев в " Още от деня ".

По думите му, в случай че се осъществя план, който е в лявото пространство някогашният народен представител би взел участие " на драго сърце ".

" Изграждането на партия е доста мъчно нещо. Лесно е да яхнеш вълната, да направиш трима евродепутати, само че е мъчно по-късно да продължиш години наред, да минаваш избори след избори и да поддържаш едно и също движение ".

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в


Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР