Точният момент, в който хората с Covid са най-заразни, е

...
Точният момент, в който хората с Covid са най-заразни, е
Коментари Харесай

Вариант Juno Covid: Точният момент, в който британците са най-заразни, тъй като новият щам се разпространява в Обединеното кралство

Точният миг, в който хората с Covid са най-заразни, е открит в поредност от изследвания.

С новия подвариант - JN.1 или " Juno " - разпространявайки се в цялата страна и трансформирайки се в най-доминиращия вариант, има опасения, че последните условия могат да доведат до увеличение на случаите. Смесица от празнично другарство и разбъркване по Коледа и Нова година, както и по-студеното време, което стартира 2024 година, могат да допринесат за разпространяването на вируса през идващите дни и седмици.

Не е по този начин ясно до каква степен ще стигне, само че специалистите към този момент предизвестиха Mirror, че сме в средата на вълна - която към момента не се вижда краят. В неотдавнашен обзор на доказателствата Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство се задълбочи в изследванията към разновидността Omicron – това, което от дълго време е преобладаващият вариант в страната. UKHSA е проучила пет обособени изследвания, всички от които преглеждат директното предаване на вируса.

Те идентифицираха момента, в който британците са най-за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР